Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
srpna

Slovak wine pop-up

Point

zpět na výpis akcí
 

Že na Slovensku se lije ve velkým iba borovička? Chyba přátelé, ukážeme vám pecky tamějšího naturálně vinnýho undergroundu.

Datum:09. 08. 19
Čas:17:00 - 22:00
Kategorie: gastro|vinárny

Že na Slovensku se lije ve velkým iba borovička? Chyba přátelé, ukážeme vám pecky tamějšího naturálně vinnýho undergroundu. Od skvělých vinařů, kteří se už dokázali prosadit (nejen) na západě od našich hranic. Těšit se můžete na vína z Best Wines Distribution CZ a přisadí si i náš kámarád a dovozce WineGeek.cz. Vše k dispozici po skleničce i po lahvi. Rozlívat a povídat o exotickým světě slovenskýho přírodního vína budou Dragan a Gabriel.

Milovníci halušek se můžou těšit na fabulózní Halushkys PopUp, protože když se pije, tak se jí. A halušky jsou skvělý za jakýhokoliv počasí. Začínáme v 17.00, ale přijít můžete i později – je to na vás.

Point
Tel:
Betlémské náměstí 5a
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: