Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
srpna

Holi Open Air Festival 2019 w/ Watermät

Holi Open Air

zpět na výpis akcí
 

Jste připraveni na barevné šílenství? Holi Open Air se uskuteční v srdci Prahy na Střeleckém ostrově!

Datum:03. 08. 19
Cena:od 399 Kč
Čas:12:00 - 22:00
Kategorie: zábava|party a kluby, zábava - ostatní

Přinášíme celosvětově úspěšnou tour HOLI Open Air Festival, která se pořádá ve více jak 20 zemích světa a letos se opět řítíme do ČR. Jste připraveni na barevné šílenství? Holi Open Air se uskuteční v srdci Prahy na Střeleckém ostrově!

Hlavní hvězdou bude francouzský producent Watermät. V rámci premiérového vystoupení v ČR ho doplní se svěžím future house Raven & Kreyn.
LINE-UP: Watermät, Raven & Kreyn, DJ Enrico, Angry Beats, Djane Ergee, NFIX & CANDICE, Lucky Luciano, JOHN RING, John Baker.


Oficiální afterparty od 22:00 v klubech SPACE bar a Studio 54 - vstup na afterparty je v ceně vstupenky! Šílenství barev, barevné hasičáky, gastro zóna, krásné prostředí a jedinečný festival v srdci Prahy.

Holi Open Air
Tel:
Střelecký ostrov
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: