Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
srpna

Dětská neděle s Leou v Cinema City Letňany

Cinema City Letňany

zpět na výpis akcí
 

Dětská neděle s Leou je pravidelná akce v kině Cinema City, během které Lea uvádí do kin dětský film v exkluzivní předpremiéře!

Datum:04. 08. 19
Čas:09:30 - 10:30
Kategorie: kultura|kina, pro děti| Zábava

V neděli 4. srpna čeká na všechny velké i malé milovníky animáků pokračování již legendární filmové série Toy Story 4: Příběh hraček. Před tímto filmem, v tento den, uvidí fanoušci Ley krátké video na přivítanou, které pro tuto výjimečnou chvíli natočila samotná Lea. To ale není všechno! V neděli 4. srpna přesně v 9:30 uvede Lea film Toy Story 4: Příběh hraček osobně v prostoru lobby v Cinema City Obchodní centrum Letňany! Zhruba hodinový doprovodný program s Leou vyvrcholí následnými projekcemi filmu v Cinema City Letňany, kterých se Lea osobně zúčastní. Těšíme se na vás!

Cinema City Letňany
Tel:
Veselská 663
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: