Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
července

Nedělní tvůrčí dílna

Villa Pellé

zpět na výpis akcí
 

Nedělní tvůrčí dílna s akvarely a tvrobou velkého společného leporela. Pojdťe rozvíjet svou fantazii.

Datum:28. 07. 19
Cena:120 Kč
Čas:16:00 - 17:00
Kategorie: pro děti|Kurzy, Kreativita

Pohádkové bytosti Alžběty Skálové, které se narodily z chmýří pampelišky a ocásku lišky se nám zabydlely se v galerii Villa Pellé! Pojďme společně poznat jaký je jejich svět, čím jsou obklopeny a co je kolem nich; ale také co společně zažívají. Pojďme se skamarádit!

Děti se vydají na dobrodružné putování plné všemožných vjemů. Budou vnímat vůni vzduchu listí i dřeva třeba na půdě galerie nebo v altánu Šiška. Vstoupí do stínu stromů i světla slunečních paprsků. Zanoří se do trávy a pohladí si kmeny a kůru stromů, okusí i chlad kamenů či kovovového plotu. V prostorách zahrady a galerie Villa Pellé budou objevovat skrytá tajná zákoutí. Co se v nich tak asi skrývá?

Zapojíme fantazii na plné obrátky a na základě svých představ budeme rozpíjet barvu v mokrém podkladu. Ze vzniklých akvarelů vytvoříme jedno společné obří leporelo. Za odměnu se Pampe a Šinka objeví mezi námi v expozici Alžběty Skálové.

Tvůrčí dílna je vhodná pro děti od 5 do 12 let.
Povedou lektorky z Ateliéru Pellé.
Vstupné 120,- Kč dítě / 60,- Kč doprovod

Villa Pellé
Tel: 224 326 180
Pelléova 10
Praha 6, 16000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: