Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
července

Queenmania - Queen Tribute Band

Střelecký ostrov

zpět na výpis akcí
 

Skupina QUEENMANIA vystoupí na Slavnostech Prosecca!

Datum:28. 07. 19
Čas:17:00 - 18:30
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava|

Na Střelecký ostrov přiveze svojí show, ve které si zakládá na věrné interpretaci písní QUEEN, včetně doprovodných vokálů, kostýmů, pověstné kytary RED SPECIAL, kterou kytarista BRIAN MAY na koncertech QUEEN výhradně používal, a také na pódiové show. Vystupovali již minimálně ve 25 zemích Evropy, v USA a v roce 1997 byla oceněna německým časopisem Kunstler Magazine, za nejlepší interpretaci skupiny QUEEN v Evropě.

Zpěvák Peter Paul Pačut mimo jiné vystupoval v roce 1995 v Las Vegas nebo také zpíval pro její Veličenstvo Elizabeth II. při její návštěvě Slovenska. Známý pilot F1 David Coulthard ho pozval, aby zazpíval jeho otci, který QUEEN miluje, na jeho narozeninách. Peter absolvoval i premierový koncert s Philharmonic orchestra v roce 1998 a zazpíval slavné hity skupiny QUEEN v úpravě pro symfonický orchestr. V 2018 získal Peter také ocenění „Male Vocalist of The Year 2018“ v galaprogramu Producers Choice Honors v Las Vegas. Producers Choice Honors Las Vegas organizuje zakladatel L.A.Music Awards a člen Hollywood FAME Society Al Bowman, v minulosti známý například mnohaletou spoluprací s Michaelem Jacksonem nebo Whitney Houston.

Časový harmonogram:
TBA

Střelecký ostrov
Tel: +420 224 934 026
Střelecký ostrov 336
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: