Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
září

Prague City Swim

ALSA z.s.

zpět na výpis akcí
 

Přijďte podpořit unikátní projekt Prague City Swim-plavecký a paddleboard závod, který se koná v sobotu 7.9.2019 na Střeleckém ostrově v Praze.

Datum:07. 09. 19
Cena:od 190 Kč
Čas:08:00 - 22:00
Kategorie: sport|vodní sporty, Benefiční

Jako pacientská organizace pečující o nemocné s ALS jsme se rozhodli přidat k unikátnímu projektu, který vznikl v Holandsku v roce 2012, kdy skupina přátel uspořádala první plavecký závod v kanálech Amsterdamu pro svého kamaráda s tímto onemocním - Amsterdam City Swim (https://www.amsterdamcityswim.nl/).

V roce 2015 na tento projekt navázalo město Londýn - London City Swim (https://www.londoncityswim.com/) a v letošním roce ho plánuje uspořádat město New York a pak my v Praze. Celý závod má být koncipován jako výzva, plavecká dráha bude v délce 1650m a zároveň by celý závod měl být dobře dostupný divácké veřejnosti, z toho důvodu jsme si vybrali obeplutí Střeleckého ostrova. Vzhledem k popularitě jízdy na paddleboardu v Praze, jsme nově přidali i tuto druhou kategorii závodu. Účastnit se může každý, včetně dětí nebo pacientů za přítomnosti osobních asistentů. Výtěžek z celé akce bude rozdělen na dvě části, 25% z výtěžku bude odesláno na výzkum proti této nemoci v Holandsku a 75% bude použito na okamžitou péči o pacienty. Po ukončení závodu bude závěrečný koncert s Emmou Smetanou. 

Hlavními ambasadory závodu jsou Simona Baumrtová-Kubová a David Svoboda.

Střelecký ostrov
Tel:
Střelecký ostrov
Praha, 10100
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: