Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
července

Devadesátky – veřejná premiéra a party na Stalinu

Bio Oko

zpět na výpis akcí
 

V Biu OKO akci odpálíme veřejnou premiérou filmu Devadesátky, který je plný kalifornského slunce, holek, mejdanů a skejtování.

Datum:09. 07. 19
Cena:140 Kč
Čas:18:00 - 23:30
Kategorie: kultura|kina

Film promítáme dvakrát – od 18.30 a 20.30. Vyber si svou projekci a pak se přesuň na Stalin, kde bude velká after party, na kterou vás všechny zveme.

Máš skate? Vezmi ho s sebou a získej lístek na projekci od 20.30 za půlku!

Tato akce je součástí Slavnostního záhájení Vary ve vašem kině – ve 3 kinech se paralelně promítají 3 filmy z programu 54th Karlovy Vary International Film Festival a jejich vjezd do českých kin oslavíme na Stalin za hudby od DJ ROBOT.


O filmu:
Kalifornské slunce, holky, mejdany, skejt a parta starších kluků, do které by hrozně rád zapadl. Tohle je prostě léto všech velkých poprvé, na které Stevie nikdy nezapomene. Tím spíš, že ho prožívá v polovině devadesátek – neopakovatelné době, jejíž atmosféru Jonah Hill (Vlk z Wall Street, Superbad) ve svém režijním debutu dokonale vystihl, hudbou počínaje a módou konče.

Bio Oko
Tel: +420 233 382 606
Františka Křížka 460/15
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: