Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
července

Two Little Dragons Bistro pop-up na Stalinu

Stalin

zpět na výpis akcí
 

Rok od vzniku smělého plánu na one-off gastro pop-up se dva dráčci Honza a Max konečně vzájemně dotlačili k realizaci netradičního gastra na Letné.

Datum:07. 07. 19
Čas:17:00 - 20:00
Kategorie: gastro|občerstvení

V neděli 7. července se budou k odpolední hudební siestě na Stalinu servírovat dvě klasiky tak otřelé, že je nelze neoprášit a dovést tak všechny příchozí chuťové pohárky k miniextázi:

☆ MEATBALL SUB ☆
NYC Deli-styled sandwich typu 'submarine / hero' s masovými koulemi v rustikální rajčatové omáčce s roztaveným sýrem [viz foto pod dráčky].

☆ GAZPACHO ☆
Studená zeleninová polévka s rustikálními chunky kousky rajčat, papriky, cibule a dalších rostlinných senzací [viz foto vedle dráčků]. Pro divoké strávníky bude na vyžádání k dispozici možnost dát polévce tzv. 'extra kick' ledovým shotem vodky.

Stalin
Tel: 731 936 327
Letenské sady
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: