Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

O Balkan Bashavel nepřijdete ani v létě! Divoké krepčení v rytmech balkan beats, gypsy music, reggae a world music.

Datum:05. 07. 19
Cena:160 Kč
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

O Balkan Bashavel nepřijdete ani v létě! Divoké krepčení v rytmech balkan beats, gypsy music, reggae a world music si částečně užijeme open-air a částečně indoor.

V Praze startuje kombo:
MALALATA + Mondo Cane (IT) + Lovesong Orchestra + Le Petit Nicolas

MALALATA (SK)
MALALATA je už 12 let synonymem pro jedinečnou fúzi balkan beats, gypsy music, reggae a world music. Každé vystoupení tohoto DJského dua je nespoutanou show plnou nakažlivé energie a 100% nasazení. Pod jeho taktovkou pulzovaly nejen kluby po celé Evropě, ale i vzdálené Japonsko a Mexiko. Duo předvedlo svou show i na festivalech Pohoda, Grape, Uprising či na jednom pódiu s esy jako Parov Stelar Band, Goran Bregović, Shantel a Fanfare Ciocarlia.

Mondo Cane (IT)
Hudebník, DJ a producent vlastním jménem Andrea Cota působící v Římě obohacuje hudební scénu už 20 let. Je polovinou elektronického dua Jungla EST a frontmanem eklektického ansámblu Veeblefetzer. V jeho DJských setech se prolínají balkan beats, tropical bass, elektronika a orientální hudba.

Lovesong Orchestra (CZ, live)
Pětičlenná dechová úderka balkánského střihu pod vedením kapelníka Tomáše El Checo Průši. Dravá energie, silné emoce, dokonalé propojení mezi kapelou a publikem, to vše charakterizuje vystoupení této noblesní tuzemské dechovky.

Le Petit Nicolas (CZ)
Talentovaný pražský DJ, od kterého balkánské dechovky rozhodně nečekejte. Je totiž průkopníkem moderních fúzí balkánských rytmů s dalšími hudebními žánry.

Radlická - kulturní ...
Tel:
Za ženskými domovy 125/5
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: