Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
června

Mini Thai Food Fest

Villa Richter

zpět na výpis akcí
 

Přijďte si užít víkend na Mini Thai Food Festival

Začátek:22. 06. 19
Konec:23. 06. 19
Cena:Zdarma
Čas:12:00 - 18:00
Kategorie: gastro|restaurace, festivaly

Mini Thai Food Festival se koná v Open Air areálu Svatováclavské vinice pod Pražským hradem ku příležitosti zahájení letní sezóny restaurace Richter Thai. Pochutnat si můžete na skvělých pokrmech a pochutinách spojených s exotickým Thajskem. Na přípravu bude dohlížet šéfkuchař Roman Synek oceněný thajskou ambasádou - cenou Thai Select Premium.

 

Festival je dvoudenní vždy od 12 do 18 hodin a vstup na něj je volný.

--------------------------------

We would love to invite you to come and enjoy a weekend at the Mini Thai Food Festival which takes place in the Open Air area of the St. Wenceslas Vineyard below the Prague Castle on the occasion of the opening of the Richter Thai summer season. You can enjoy fresh, rich flavored dishes and exotic tastes associated with Thailand. The food preparation will be carefully supervised by the chef Roman Synek who was awarded the Thai Select Premium award by the Thai Embassy in Prague.

 

The Thai Food Festival will be open both days from noon to 6 p.m. and the entry is free of charge.

Villa Richter
Tel: 257 219 079
Staré zámecké schody 6/251
Praha 1, 118 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: