Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
června

Víkend otevřených zahrad

Víkend otevřených zahrad

zpět na výpis akcí
 

Víkend otevřených zahrad umožní návštěvníkům objevit běžně nepřístupné zahrady na území Prahy a poznat běžně skrytá místa.

Začátek:08. 06. 19
Konec:09. 06. 19
Cena:od 40 Kč
Čas:08:00 - 20:00
Kategorie: poznání|po praze, památky, fauna a flora

Do projektu se zapojují  i běžně navštěvovaná místa, ovšem s doplňkovým programem koncipovaným pro tuto ojedinělou akci. O tomto víkendu bude veřejnosti prezentován význam vegetace a posílili její postavení ve společnosti. Obvyklá forma je komentovaná prohlídka o historii, současném stavu i budoucích záměrech v zahradě či parku, doplněná dalším programem. Cílem akce zvýšit informovanost a povědomí lidí o zahradním umění, zahradní architektuře, parcích, zahradách a veřejných prostorech. prezentovat obor veřejnosti. Představit jednotlivé objekty s jejich příběhy a tajemstvím a přinést lidem zážitek z poznání. Během akce bude v Praze otevřena šestnáctka výjimečných a běžně nepřístupných zahrad. Otevírací doba jendotlivých zahrad a vstupné je pro každou z lokací individuální. Tyto informace najdete pod tlačítkem "Více informací".

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: