Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
června

Koloběžka Den

Koloběžky Yedoo

zpět na výpis akcí
 

Koloběžka DEN je sportovně-charitativní projekt pro ty, kdo mají chuť se projet na koloběžce a zároveň podpořit Nadaci Jedličkova ústavu.

Datum:08. 06. 19
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 17:00
Kategorie: sport|ostatní

Koloběžka DEN je sportovně-charitativní projekt určený pro všechny, kteří mají chuť se projet na koloběžce, zazávodit si o atraktivní ceny a zároveň podpořit Nadaci Jedličkova ústavu. Svou podporu dětem s handicapem vyjádříte svou účastí v závodě nebo tím, že si přijdete do areálu užít doprovodný program… :-) Vstup je zdarma. Půjčovna koloběžek pro registrované závodníky je také zdarma.
Hlavní cenou je putovní pohár + auto Opel dle vlastního výběru s plnou nádrží na víkend, zazpívá nám a závody odstartuje Olga Lounová, těšit se můžete na zajímavou tombolu, dobré jídlo a pití a spoustu další zábavy nejen pro děti. My se těšíme na Vás!
Tým Nadace Jedličkova ústavu.

Koloběžky Yedoo
Tel: 257 920 749
Park Vítkov
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: