Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
června

Den dětí plný chytré vesmírné zábavy

Planetárium

zpět na výpis akcí
 

Užijte si sobotu s dětmi a chytrou zábavou v pražském Planetáriu a ve Štefánikově hvězdárně.

Datum:01. 06. 19
Čas:10:30 - 18:00
Kategorie: poznání|ostatní, pro děti| Zábava

Fascinuje vás vesmír? Přijďte jej a všechny jeho taje s vašimi dětmi prozkoumat do Planetária hlavního města Prahy. Během celého dne bude možné shlédnout nový film Polaris 2 – Lucie a tajemství padajících hvězd, ve kterém tučňáka Jamese, ledního medvěda Vladimíra a jejich kamarádku Lucii čeká bláznivé dobrodružství na Měsíci i mezi planetkami a kometami. Od 11 do 18 hodin se mohou navíc návštěvníci planetária těšit na doprovodný program. Na jednotlivých stanovištích Stezky pravého astronauta budou děti řešit zábavné i chytré úkoly a domů si odnesou spoustu dárků. Vyzkouší si třeba výrobu vesmírného slizu, sportovní vyžití je čeká na trampolínách.

Pokud se v sobotu vydáte na Petřín, určitě se nezapomeňte zastavit také ve Štefánikově hvězdárně. Tady na děti čekají zábavné úkoly inspirované přistáním na Měsíci. Při jejich plnění si budou moci vyzkoušet třeba i pojízdný rover, repliku vozítka, které skutečně bylo na Měsíci.

Planetárium
Tel: 220 999 001
Královská obora 233
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: