Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
května

MUSE - Simulation Theory World Tour

Letiště Praha Letňany

zpět na výpis akcí
 

Vychutnejte si legendární MUSE již 26. 5. 2019, kdy tuto britskou skupinu poprvé přivítáme pod širým nebem na pražském letišti v Letňanech!

Datum:26. 05. 19
Cena:od 1 390 Kč
Čas:16:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava|

Britskou kapelu Muse tvoří trojice Matt Bellamy, Dominic Howard a Chris Wolstenholme. 9. listopadu 2018 Muse vydávají nové album Simulation Theory. Kapela za album v únoru 2016 obdržela prestižní cenu Grammy, jejich druhou v kategorii Best Rock Album. Od svého založení v roce 1994 vydali Muse již sedm studiových alb, kterých se po celém světě prodalo více než 20 miliónů. V jejich diskografii nechybí ale ani více než čtyři desítky singlů a dvě koncertní alba mapující jejich jedinečná koncertní vystoupení.

Muse jsou považováni za jednu z nejlepších koncertních kapel na světě, obdrželi řadu hudebních cen včetně dvou cen Grammy, jedné American Music Award, pěti ocenění MTV Europe Music Awards, dvou Brit Awards, deseti ocenění NME a sedmi ocenění časopisu Q. Mezi jejich největší hity patří skladby Hysteria, Supermassive Black Hole, Starlight, Knights Of Cydonia, Madness nebo Dead Inside. Všechny tyto písně a mnoho dalších si budeme moci naživo vychutnat již 26. 5. 2019, kdy tuto britskou skupinu poprvé přivítáme pod širým nebem na pražském letišti v Letňanech!

Letiště Praha Letňany
Tel:
Hůlkova
Praha-Kbely, 197 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: