Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
května

Květnový blešák na Heřmaňáku

Bleší trh Heřmaňák

zpět na výpis akcí
 

V květnu je na Heřmaňáku krásně. A poslední květnovou sobotu tam bude samozřejmě nejkrásněji! Proběhne tradiční sousedský bleší trh.

Datum:25. 05. 19
Čas:09:00 - 14:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Ve stínu stromů se můžete porozhlédnout po pokladech z cizích půd, bytů, šatníků či sklepů, seznámit se, popovídat si, ochutnat něco dobrého, zchladit se zlatavým únětickým z přilehlé kavárny Liberál, pobavit se se svými dětmi u dětského programu...Přijďte strávit konec týdne sousedství skutečně sousedsky! ;)

A ti z Vás, kdo si oblíbí sobotu na Heřmaňáku natolik, že se jim ho nebude chtít opustit, si tu mohou užívat i odpoledne. Od 14 hodin navazuje na bleší trh sousedský piknik, který pořádají Sousedé Janovského. Přijďte se seznámit!

Bleší trh Heřmaňák
Tel:
Řezáčovo náměstí
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: