Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
května

Dětský prodejní festival mini

UZAVŘENO: Obchodní dům Kotva

zpět na výpis akcí
 

7. edice Festivalu Mini v 5. a 6. patře OD Kotva. Oblečení a šperky pro děti i maminky, hračky, knížky, nábytek, kosmetika, doplňky...

Začátek:17. 05. 19
Konec:18. 05. 19
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: pro děti|Zábava

7. edice Festivalu Mini v 5. a 6. patře OD Kotva. Oblečení a šperky pro děti i maminky, hračky, knížky, nábytek, kosmetika, doplňky. doprovodný program. v sobotu hlídaný koutek. VCHOD PASÁŽÍ KOTVA.
Na Festivalu Mini můžete v sobotu svěřit děti do smysluplného hlídaného koutku, který si pro vás připravily Little Bubbles - Svět mých dětí. Není to klasický dětský koutek, kde děti jen odložíte. S bublinkami prožijí den naplno a navíc budou dělat super aktivity – cvičení zábavné dětské jógy, hravá angličtina, cvičení na houpacích prknech Utukutu, originální tvoření a zklidňující techniky mindfulness. Aktivity v průběhu dne kombinují podle nálady a rozpoložení dětí, a proto v tomto netradičním dětském koutku nenajdete přesný harmonogram. Co v bublinkách ale najdete, je dobrá nálada a respekt k malému i velkému a hlavně nadšení.

UZAVŘENO: Obchodní d...
Tel: 224 801 111
nám. Republiky 656/8
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: