Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
května

Světozor slaví patnáct let

Kino Světozor

zpět na výpis akcí
 
Tip

Přehlídkou Patnáct Světozor oslaví 15. narozeniny novodobé éry. Od 24. do 30. května uvede filmy, které kinem za poslední roky nejvíce rezonovaly.

Začátek:24. 05. 19
Konec:30. 05. 19
Cena:od 100 Kč
Čas:18:00 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

Přehlídkou Patnáct kino Světozor oslaví patnácté narozeniny své novodobé éry. Od 24. do 30. května uvede 15 flmů, které kinem za poslední roky nejvíce rezonovaly. Jedná se jak o nejúspěšnější tituly podle návštěvnosti, tak si své místo najdou srdcovky týmu provozujícího kino od roku 2004. Diváci se mohou těšit na snímky jako Divoké historky, Ida i filmy Sorrentina, Triera, Andersona, Jarmusche velikánů či Tarantina. Z českých filmů se objeví dokumentární Občan Havel a rodinný film o přírodě Planeta Česko. Na závěr přehlídky bude uvedeno interaktivní představení Kinoautomat: Člověk a dům, jež k historii kina neodmyslitelně patří. Světozor si kromě programové retrospektivy daroval k narozeninám nové filmové znělky. Natočil je režisér Jakub Jirásek a zahráli si v nich Vladimír Špidla, Kateřina Neumannová, Sámer Issa a Matyáš Valenta.

Kino Světozor
Tel: 224946824
Vodičkova 791/41
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: