Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
června

Letní kino: Hastrman

KD Kyje

zpět na výpis akcí
 

Podívejte se na oceňovaný film, předtím přeplavte Kyjský rybník. V 19 hod. plaveme, ve 21 promítáme.

Datum:12. 06. 19
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

Co když hastrmani opravdu existují? Přijďte na český film podle populární knihy Miloše Urbana, kde se nadpřirozeno potkává se světem smrtelníků. Snímek Hastrman sleduje osudy barona, který chce obnovit rybníky na svém panství, a záhadné Katynky. Historický thriller o vášni a pohanství dokáže zaujmout nejen svým příběhem, ale i zpracováním. V hlavní roli se objeví Karel Dobrý.

 

Promítat začneme ve 21 hodin v neodolatelné atmosféře zahrady kostela sv. Bartoloměje, ale přijďte už na 19. hodinu. Přeplaveme totiž Kyjský rybník. Jak na to vám ukáže vedoucí KD Kyje Simona Vlašimská, pro níž je plavání v rybníku denním chlebem. V létě ho překonává v plavkách, v zimě v neoprenu. K filmu budeme točit tematicky zelené pivo a pokud dostanete hlad, můžete si dát utopence!

 

Farní zahrada v Kyjích
Tel: 226 220 533
Šimanovská 47
Praha, 198 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: