Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Světová megastar Ed Sheeran se vrací do Prahy!

Datum:07. 07. 19
Cena:od 1 600 Kč
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

V současné době pravděpodobně není na světě prodávanější umělec než Ed Sheeran. Čerstvý držitel Řádu britského impéria, čtyřnásobný držitel Grammy a pětinásobný vítěz BRIT Awards. Ed Sheeran, jehož živé koncerty patří celosvětově mezi nejžádanější, vystoupí 7. a 8. července 2019 v pražských Letňanech.

Vstupenky na pražské koncerty budou v prodeji od 11:00 27. září v prodejních sítích TicketPortal, GoOut a Eventim. Všechny informace návštěvníci najdou na www.edsheeran.cz. Čas začátku koncertu je pouze orientační, o harmonogramu celé akce budeme návštěvníky včas informovat. Koncert pořádá agentura Charmenko CZ.

Informace k sekundárnímu prodeji vstupenek:

Ed Sheeran a jeho tým zaujímají nekompromisní postoj vůči komukoliv, kdo využívá neetické webové stránky nabízející sekundární prodej vstupenek. Na pražském vystoupení se v rámci turné budou využívat pouze personifikované „e-tickets“, což znamená, že vstupenka nabývá platnosti pouze s předložením platného průkazu totožnosti se shodnými osobními údaji. Tím se zabrání překupníkům prodávat vstupenky za nadsazené ceny. Fanoušci, kteří se nakonec nebudou moci koncertu zúčastnit, budou mít možnost změnit své jméno na vstupence za administrativní poplatek uhrazený u příslušného prodejce vstupenek.
Pořadatelé vyzývají všechny zákazníky, aby používali pouze oficiální předprodeje oznámené na adrese www.edsheeran.cz.

Letiště Praha Letňany
Tel:
Hůlkova 1075/35
Praha-Kbely, 197 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: