Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Ve čtvrtek 9. května se Střelecký ostrov promění v dějiště oslav u příležitosti Dne Evropy a 15. výročí vstupu České republiky do Evropské unie.

Datum:09. 05. 19
Cena:Zdarma
Čas:13:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Hudební část programu akce s příznačným názvem Koncert pro Evropu návštěvníkům nabídne vystoupení Milan Svoboda & Pražský Big Band s netradičním repertoárem, který vznikne speciálně u příležitosti oslav patnácti let České republiky v Evropské unii. Po jejich boku vystoupí celá řada zajímavých hostů jako například Ondřej G. Brzobohatý, Matěj Ruppert, Žofie Dařbujánová, Peter LIPA, Jíří Stivín nebo třeba PRAGO UNION (official) či Circus Problem.

A samozřejmě nebudou chybět ani moderované diskuze se zajímavými osobnostmi, informační stánky českých a evropských institucí nebo ambasád členských zemí EU.
Bohatý program bude připraven také pro ty nejmenší!

Evropská komise - Za...
Tel: 224312835
Střelecký ostrov
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: