Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
května

Festival Poď dál

Pojď dál

zpět na výpis akcí
 

Adrenalinové dopoledne v parku Folimanka pod Nuselským mostem a hudební podvečer v areálu škol Jedličkova ústavu na Vyšehradě.

Datum:11. 05. 19
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 21:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Svěřte se do rukou profesionálních horolezců ze Singing Rocku. Také můžete podniknout výpravu do bunkru Folimanka a pod širým nebem shlédnout výstavu obřích soch členů kapely The Tap Tap. Pitný režim pro mámy a táty zajišťuje partner festivalu Pojď dál pivovar Bizon, který nabídne speciální edici piva The Tap Tap - Sedící Bizon!
Ochutnávky klášterních specialit - koláč sester Boromejek a další nevídané pochoutky.
Pivo od Premonstrátů a dalších církevních i laických minipivovarů.
Připraveny budou domácí nápoje pokrmy všech chutí, tvarů a barev, takže vaření tuhle sobotu povinně odpadá!
Ve 14.30 se veškeré dění přesune do areálu Jedličkova ústavu a škol na Vyšehradě. Návštěvníci a ostatní se na Vyšehrad vypraví v tradičním průvodu za doprovodu bubenického souboru Tam Tam Batucada.
Sérii koncertů na Vyšehradě zahájí Tam Tam Batucada. V 17.00 se zablyští zlatý hřeb odpoledne, koncert IVANA MLÁDKA a od 19.00 hodin vystoupí The Tap Tap.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: