Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
dubna

ESCAPE není jen klávesa na tvým počítači

Muzeum hlavního města Prahy

zpět na výpis akcí
 

Výstava pojednává i o tom, jak studenty ovlivnila spolupráce v mezinárodním kontextu, co vše díky projektu Erasmus+ prožili i viděli.

Začátek:26. 04. 19
Konec:23. 06. 19
Cena:od 60 Kč
Čas:09:00 - 18:00
Kategorie: kultura|galerie

Výstava probíhá v Domě U Zlatého prstenu.
Gymnázium  Na Vítězné pláni je koordinátorem tříletého mezinárodního projektu Erasmus+ s názvem „Refugees“ (r.č. 2016-1-CZ01-KA201-024012), který se týká spolupráce škol z různých států evropské unie (Česká republika, Řecko, Itálie, Island a Lotyšsko). Téma, kterým se projekt zabývá, je uprchlická krize a jakým pohledem se na tuto problematiku dívají studenti ze zapojených zemí. Výstava pojednává i o tom, jak studenty ovlivnila spolupráce v mezinárodním kontextu, co vše si díky projektu Erasmus+ prožili i viděli a jakým způsobem je tento globální problém ovlivnil v jejich pohledu na svět. Tato výstava navazuje na předchozí výstavu, kterou mělo naše gymnázium v hlavní budově MMP s názvem Mosty mezi námi v roce 2014.

Muzeum hlavního měst...
Tel: 224 816 772
Týnská 630/6
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: