Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
dubna

Khoiba (CZ) + Čáry života (CZ)

MeetFactory

zpět na výpis akcí
 

„Pojď s námi, měl bys jít,“ zpívá Ema. Zastavte společně s Emou a Filipem čas…

Datum:17. 04. 19
Čas:20:30 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava|

Jejich nová deska evokuje pocity dvojakosti, je obnažená i zahalená, brutální i jemná, je plná odstupu i spojení, zákoutí a vrstev, do kterých se dá zapadnout. „Udělali jsme takového ‚neučesaného hlavonožce‘,“ říkají. Není důležité, s jakými přísadami elektronické hudby KHOIBA právě pracuje, podstatné pro kapelu je odnést si pocit, i když vám z něj nemusí být příjemně.
„Jdi dolů pod těch osm roztažených nohou, vzdej se svého strachu a rozžehni okolo sebe oheň,“ vzkazují. Klíčem k pochopení je otevřenost vlastním emocím. Cesta nepodmíněná návratem bývá zpravidla omamná.
Čáry života, držitelé Ceny Apollo za rok 2018. Jan Boroš začal skládat věci jako Mirror Kate, později se s Fiordmoss přestěhoval do Berlína, kde založil Čáry života. „Čáry jsou deníček a každá písnička je o někom, koho znám nebo koho jsem potkal," říká o svém projektu Boroš.

MeetFactory
Tel: 251551796
Ke Sklárně 15
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: