Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
dubna

SLAM poetry Aréna: Tim Postovit vs. Pavel Oškrkaný

Jamm Club

zpět na výpis akcí
 

Všechno a nic. Anebo od všeho trochu. Špetka dramatu, špetka pantomimy, ale především mluvené slovo. Specifický styl básnického přednesu.

Datum:16. 04. 19
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla, vizuální umění zábava|

Jedinými pravidly jsou vlastní text a žádné rekvizity. A POZOR! Publikum tvoří nedílnou součást vystoupení. Proč? Protože se jedná o soutěž! Soutěž, kterou mají v rukách právě diváci! Ti mají totiž právo hodnotit, co se na pódiu děje, a to pomocí bodovacích karet.

CO JE TO SLAM POETRY ARÉNA?

Máte rádi box? A poezii? A co takhle obojí najednou? Že to nejde?! Přesvědčíme vás o opaku! Slam poetry Arena je zbrusu nový koncept večerů slam poetry (onoho stále populárnějšího žánru na pomezí divadla a poezie), v němž se vám vždy představí pouze dva performeři, již se v pěti kolech utkají v boji na život a na smrt. Žádné rekvizity, žádný časový limit, nýbrž jen a pouze slova! Vyhrát může jenom jeden a je to samozřejmě ve vašich rukách…

Vystoupí:
PAVEL OŠKRKANÝ (finalista MČR)
TIM POSTOVIT (jeden z objevů roku 2018)

Moderuje DR. FILIPITCH (mistr ČR 2017)

Jamm Club
Tel:
Pod kaštany 3
Praha 6, 160 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: