Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
dubna

Velikonoce na Václaváku

Václavské náměstí

zpět na výpis akcí
 

Letošní Václavské Velikonoce začnou v horní části Václaváku 5. a potrvají do 28. dubna. Přijďte nasát velikonoční atmosféru.

Začátek:05. 04. 19
Konec:28. 04. 19
Čas:09:00 - 20:00
Kategorie: kultura| gastro| pro děti|

Přijďte nasát velikonoční atmosféru, projít si řemeslné trhy, ochutnat tradiční dobroty, užít si koncerty jak oblíbených skupin (The Brownies, Atarés, SO FINE a dalších), tak dětských vystoupení a podpořit neziskové organizace z Prahy 1.

Hudebních vystoupení bude během konání trhů celkem čtrnáct, včetně dvou odpoledních, která jsou vyhrazena vystoupením dětských skupin a sborů ze škol z Prahy 1. Účinkovat zde budou například děti ze sboru školy sv. Augustina nebo rock punková kapela Masakrozní Hustec, kterou tvoří děti z II. stupně ze školy Vodičkova. Anebo vyhlášený profi pražský sbor Rolnička.

Václavské náměstí
Tel:
Václavské náměstí
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: