Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
října

Nedělní Drunch / Sunday Drunch

Cloud 9 sky bar & lounge

zpět na výpis akcí
 

Zpříjemněte si neděli a přijďte na drunch do Cloud 9 Sky Bar & Lounge. / Start your Sunday right, wake ‘n’ drunch at Cloud 9 Sky Bar & Lounge.

Začátek:20. 10. 19
Konec:23. 02. 20
Čas:16:00 - 00:00
Kategorie: kultura| hudba, zábava|zábava - ostatní, gastro| bary a pivnice, vinárny, ostatní, lifestyle| Relax

Sunday Drunch

Od toho jsou neděle
v Cloud 9 Sky Bar & Lounge
Každou neděli
od 16:00 do půlnoci

BOTTOMLESS DRUNCH ZA 599 Kč
od 16:00–18:00
Pozvedněte svůj zážitek a ochutnejte nejlepší koktejly Cloud 9! Objednejte si náš speciální balíček za 599 Kč a vyzkoušejte všechny koktejly z nabídky v kombinaci s nedělními tapas.*
* Uvedená cena platí pro jednu osobu a platí pouze v případě pokud si každý host u stolu zakoupí daný balíček. Pouze jedna porce tapas na stůl.


Zpříjemněte si neděli a přijďte na drunch do Cloud 9 Sky Bar & Lounge. Nalaďte se na perfektní drinky a vyzkoušejte náš moderní drunch koncept.

Připomíná brunch, ale užijete si ho v čase mezi obědem a večeří s inovativním á la carte menu, které je navrženo tak, abyste si ho vychutnali ve skvělé společnosti. Skombinujte trendy koktejly s lahodnými tapas.

DJ
Á la carte menu - 
https://bit.ly/2pvU3By 

Doporučujeme rezervaci
info@cloud9.cz nebo tel. 224 842 999

Sunday Drunch

What Sundays are made for
at Cloud 9 Sky Bar & Lounge
Every Sunday
From 4pm till midnight

BOTTOMLESS DRUNCH 599 CZK
from 4 pm–6 pm
Enhance your Sunday Drunch experience and taste the best of Cloud 9! Order our Sunday Drunch special and enjoy all cocktails paired with Sunday Drunch tapas for a special price of 599 CZK.*
* Stated price is per person and only applies if the package is bought by the entire table. One plate of tapas per table.

Start your Sunday right, wake ‘n’ drunch at Cloud 9 Sky Bar & Lounge. Get your day-drinking on and check out the fresh and contemporary concept of Drunch.

Think of brunch, but taking place sometime between lunch and dinner where the innovative á la carte menu is designed to be enjoyed with great company. Pair trendy drinks with a tasty plate of tapas.

DJ
Á la carte menu - 
https://bit.ly/32pBux9
Reservations recommended
info@cloud9.cz or tel. +420 224 842 999

Cloud 9 Sky Bar &...
Tel: 224 842 999
Pobřežní 1
Praha 8, 18600
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: