Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
dubna

Sraz hudebníků a fireshow 2019 – Parukářka

Parukářka

zpět na výpis akcí
 

PRVNÍ JARNÍ SRAZ TRIBO FUEGO

Datum:03. 04. 19
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Letos se poprvé setkáme na místě nejtradičnějším z tradičních – na vrchu Parukářka, kde sezónu zahajujeme od té doby, kam paměť stařešinů sahá. Toto místo je velmi dobře dopravně dostupné, je tam krásný výhled a naštěstí ještě není celé zastavěné velkolepým developerským projektem soukromých rezidencí. Proto se zde často sejde velký počet lidí a my bychom vás chtěli poprosit, abyste přispěli k tomu, že to proběhne bez problémů.

Chovejte se slušně a tolerantně, uklízejte po sobě, nevyvolávejte spory, neohrožujte ostatní svým nezodpovědným chováním, případné vyndánky a buránky zkuste upozorňovat vlídným slovem, s příslušníky se nehádejte a nedávejte jim záminku k agresivitě.

Doufáme, že nám všem tanec ohňů a bubnů vykouzlí úsměv na tváři a klid v duši. A taková bude i celá sezóna 

Parukářka
Tel: 776 366 410
Vrch sv. Kříže
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: