Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
března

Culinary Cinema 2019

Cinestar Anděl

zpět na výpis akcí
 

Již popáté mají obdivovatelé kinematografie a zároveň gastronomie možnost navštívit některý ze speciálních filmově-kulinářských večerů.

Datum:22. 03. 19
Čas:18:00 - 22:00
Kategorie: kultura|kina, zábava| zábavní centra, gastro| restaurace, festivaly

Letos festival propojí se špičkami českého kuchařského umění marocko-francouzský film o lásce k vaření Tazzeka, španělský dokumentární snímek Albert Adriá, génius v kuchyni o osobitém katalánském kuchařském mistrovi nebo kultovní francouzsko-italskou Velkou žranici s Marcellem Mastroiannim.
Od 22. do 24. března po projekcích uvaří speciální filmové menu uznávaný šéfkuchař a lektor oblíbených gastro kurzů Lukáš Čížek z restaurací Fusion či Farma nebo šéfkuchař Filip Sajler známý z televizního pořadu Kluci v akci a dnes provozovatel Perfect Canteen & Catering. Vyvrcholením kulinářských večerů bude společné menu obou kuchařů k příznačnému snímku Velká žranice, ke kterému přizvali Martina Staňka kreativního šéfkuchaře z Perfect Canteen & Perfect Catering.
Komentované vaření bude uvádět již tradičně moderátorka Jolana Voldánová.

Filmy se promítají v multikině CineStar Praha – Anděl. Následné večeře se podávají v restauraci Delight hotelu Vienna House Andel’s Prague, který se nachází hned vedle multikina.

Cinestar Anděl
Tel: 251 115 111
Radlická 3179
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: