Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
března

Radim Vizváry: Pejprbój

Švandovo divadlo na Smíchově

zpět na výpis akcí
 

V dětské představivosti ožívá i tak obyčejný každodenní předmět, jakým je kus papíru.

Datum:16. 03. 19
Cena:120 Kč
Čas:15:00 - 16:00
Kategorie: pro děti|Divadlo

V našem představení ji rozjitří malý vypravěč s velkou papírovou rolí. Zatímco zkoumá tento čistý, tvarovatelný materiál, objevuje příběhy, které papír vypráví. Vstoupí do jeho světa a tam se potká s maličkým chlapcem, který se stane jeho průvodcem v papírovém světě. Společně se pustí do jeho objevování, aby brzy zjistili, že může skrývat i napětí a nebezpečí.

Nonverbální pohádka s minimalistickou scénou pracuje s diváckou představivostí. V představení Pejprboj se pod rukama zkušeného loutkáře a mima Radima Vizváryho papír mění na fantastické výjevy z pohádkového světa a svou otevřenou hereckou expresí do děje zve i dětské obecenstvo.

Pro děti od 4 let.

Švandovo divadlo na ...
Tel: 257318666
Štefánikova 57
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: