Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
března

Folklorní mejdlo - 5 let

Strašnické divadlo

zpět na výpis akcí
 

Pravidelná párty u cimbálu slaví 5 let! Už 5 let se scházíme téměř každý měsíc, abychom snědli trochu hudby a poslechli si dobré jídlo a pití.

Datum:09. 03. 19
Cena:150 Kč
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, ostatní, hudba

Tentokrát zahraje Cimbálová muzika Pazúr.
Večírek je určen naprosto všem. Ať už jsi hater, profík, nebo člověk, který je zvědavý. Na Folklorní mejdlo se rozhodně nudit nebudeš!

V čem se Mejldlo liší od normální besedy u cimbálu? Nejlépe to myslím vystihují slova jednoho pravidelného návštěvníka té to nezvyklé akce v Praze.
„Tenhle epic večírek neni žádná random párty. „
Během Folklorní mejdlo navíc probíhá vždy jedinečný taneční či zpěvový workshop. Pokud jsi zběhlý folklorista, tak si můžeš přijít prostě jenom zamachrovat. Jestli si ale do žádného folklorního souboru nikdy nechodil/la, tak se právě tady naučíš, jak se dá pártyovat u cimbálu.
No a jestli nic neumíš a nechceš se nic učit, tak je to vlastně taky v pohodě. Na Folklorní mejdlo můžeš poskakovat u cimbálu jak chceš!
Folklorní mejdlo je jako jukebox.
Říká se tomu: „Rozkázat si u muziky“ jako že si stoupneš k cimbálu, začneš něco zpívat a muzika bude hrát podle Tebe. Ano muzika zná opravdu hodně písniček. A nemusí to být vždycky jen folklor. Občas se hrají i na Folklorní mejdlo různé bizáry.

Vstupné 150,- na pouze místě, rezervace neprobíhá.

Strašnické divadlo
Tel: 606952175
Solidarity 1986/53
Praha 10, 100 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: