Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
února

Music Club Jilska 22 Opening

Music Club Jilská 22

zpět na výpis akcí
 

Srdečně zdravíme všechny příznivce elektronické taneční muziky, parties a clubbingu.

Začátek:15. 02. 19
Konec:17. 02. 19
Cena:100 Kč
Čas:21:00 - 09:00
Kategorie: kultura| hudba zábava|party a kluby,

Rádi bychom Vás pozvali na velký otvírací víkend našeho nového klubu v centru Prahy. Music Club Jilská 22 je nový taneční klub s lounge zónou zaměřený převážně na elektronickou taneční hudbu v jejích nejrůznějších, povětšinou alternativních a klubových odstínech, ale nejen to. Žánry jako house, techno, drum and bass ale i psy trance a acid jazz u nás jistě budou nacházet své pravidelné místo, to však neznamená že občas neuděláme i nějaký ten koncert anebo jiné vystoupení, produkci ..
Pro tuto vyjímečnou příležitost jsme pozvali velmi speciálního hosta z New Yorku a Berlína a je nám ctí představit Vám eLBee Bad - The Prince of House Music. Tento dlouholetý producent a dj má na svém kontě téměř nekonečnou řadu skladeb, které si vždy našli cestu na ty nejprestižnější a nejžhavější taneční parkety planety, stejně jako nespočet djských setů. On je jedním z těch, kdo svou tvorbou a životem utvářel techno a house do podoby, jak je známe dnes. Je nám velkým potěšením i ctí, že ho můžeme touto formou přivítat v Praze, a že to bude zrovna on, kdo takto pokřtí náš nový klub.
Doprovodí ho v tom nespočet místních známých a kvalitních djů.
Otvírací víkend je připraven jako dvoudenní party přičemž páteční večer budeme mít regulérní djský marathon, kdy každý dj zahraje zhruba hodinový set zatímco v sobotu dáme djům větší prostor, aby mohli jít více do hloubky.
Věříme, že si v útulném a stylovém prostředí našeho klubu, jednoho z nejstarších pražských sklepení adaptovaného na taneční klub s kvalitním zvukem si tuto party opravdu užijete.

Pátek 15.2.
ELBEE BAD
(New York/Berlin)
Oldschool house set
KIM PIXA
JOSEF SEDLOŇ
BABE LN
STANZIM
NKYP
AIRTO
CRAZYHELENA
(Austria-Bohemia)
GREG XTA
PUBLIC
FOSE
JOHN BELIEVE

Sobota 16.2.
ELBEE BAD
(New York/Berlin)
Freestyle techno set
NIKA 77
PAVEL KREJDL
JOSS CROOKS
ROBOT
VILEM
SPEJBL

Po oba dny se dveře klubu otevřou ve 21 hodin a konec party je naprosto otevřený, takže možné je opravdu cokoliv.

Vstupné je vzhledem k obsazení symbolické 100,- Kč a platí navíc na oba dva dny ( možná i 3)

Music Club Jilská 22
Tel: 733 773 491
Jílská 22
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: