Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
března

Dave Matthews Band

Forum Karlín

zpět na výpis akcí
 

Dave Matthews Band se vrací do Evropy. V rámci turné kapela zahraje v pražském Foru Karlín.

Datum:27. 03. 19
Cena:od 1 590 Kč
Čas:19:30 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty

Dave Matthews Band zahájí svou první evropskou šňůru od roku 2015 koncertem v mnichovském Zenithu, který se uskuteční 6. března 2019. Měsíční evropské turné bude zahrnovat i dvě show v prostorách Eventim Apollo v Londýně (12. a 13. března) a historicky první show v Oslu (20. března), ve Varšavě (25. března) a v Bologni (1. dubna).

Dave Matthews Band, kapela, která získala i prestižní ocenění GRAMMY®, prodala od svého založení více než 24 milionů vstupenek na své koncerty a dohromady i 38 milionů CD a DVD nosičů. Kapela má na svém kontě i mnoho hitů, mezi které patří například i "What Would You Say“, "Too Much", "Everyday", "American Baby", "Funny The Way It Is“ a “Crash Into Me“. Poslední zmiňovaný získal v nedávné době opětovnou popularitu, a to poté, co byla píseň použita pro dvě klíčové scény filmu Lady Bird z roku 2017, jež má na svém kontě pět nominací na cenu Oscar®.

Vydáním letošního desky “Come Tomorrow“ se Dave Matthews Band stal první skupinou v historii, která má sedm po sobě jdoucích studiových alb debutujících na první příčce Billboard 200. Album získalo skvělé recenze v prestižních magazínech New York Times a Rolling Stone, které vypichují úžasnou hudební i náladovou pestrost nejen titulní písně, ale například i songů “Here On Out“ či “Black And Blue Bird“.

Forum Karlín
Tel:
Pernerova 652/55
Praha 8, 180 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: