Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
ledna

Island – Vojtěch Lhotský

Klub cestovatelů

zpět na výpis akcí
 

Tenhle nádherný ostrov plný sopek, ledovců, vodopádů a horkých pramenů je dnes populárním místem, které navštěvuje více a více turistů.

Datum:21. 01. 19
Cena:80 Kč
Čas:18:30 - 20:30
Kategorie: kultura|galerie, poznání| cestování lifestyle|

Stačí se však vydat trochu dál od nejznámějších atrakcí a najednou zjistíte, že se touláte překrásnou krajinou úplně o samotě. Procestovali jsme Island s maličkým městským autem od známých míst na jihozápadě přes odlehlé fjordy až po takřka opuštěný východ. Zápasili jsme s divokým počasím, chodili jsme nad propastmi a ledovci, pozorovali jsme papuchalky a koupali jsme se v horké řece. Nikdy jsme nečekali, jak překvapivý a fascinující dokáže Island být.

Vstupné na přednášku je 80,- Kč, rezervace je NUTNÁ.

Pro rezervaci volejte na 734 322 729 (SMS zprávy neakceptujeme) nebo pište na e-mail barbora@klubcestovatelu.cz . Rezervace je platná pouze v případě, že dostanete potvrzující odpověď.

Klub cestovatelů
Tel: 224 930 390
Masarykovo nábřeží 22
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: