Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
ledna

Nepál - od Everestu k nosorožcům

Klub cestovatelů

zpět na výpis akcí
 

Jindřich Hulín Mihalec

Datum:15. 01. 19
Cena:80 Kč
Čas:18:30 - 20:30
Kategorie: kultura|kina zábava| poznání|

Hlavní město Káthmándú je silný zážitek, po kterém se těšíme do hor, i když nás čeká let na nejnebezpečnější letiště světa. Hlubokým údolím podél divoké řeky přes řadu visutých houpajících se mostů dojdeme do proslulého Namche Bazaaru. Pod vysokými ledovými štíty míříme doprovázeni stády yaků a výškovou nemocí stále výše. Abychom spatřili štít nejvyšší ve své plné kráse, musíme překonat masy ledu a několikrát překročit hranici pěti tisíc metrů nad mořem.
Po návratu z výšin se jedem regenerovat do nížin narodního parku Chitwan známeho především kvůli divoké džungli plné zvířat, o kterých většina lidí ani neví, že v Nepálu žijí.

Vstupné na přednášku je 80,- Kč, rezervace je NUTNÁ. Pro rezervaci volejte na 734 322 729 (SMS zprávy neakceptujeme) nebo pište na e-mail barbora@klubcestovatelu.cz . Rezervace je platná pouze v případě, že dostanete potvrzující odpověď.

Klub cestovatelů
Tel: 224 930 390
Masarykovo nábřeží 22
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: