Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Již po čtrnácté se setkají v centru Prahy příznivci kulturního a duchovního odkazu Tibetu

Datum:09. 02. 19
Cena:200 Kč
Čas:14:00 - 19:00
Kategorie: kultura| zábava| poznání|

Jednodenní multikulturní festival pro společné oslavení Losaru – tibetského Nového roku. Podle tibetského kalendáře má nastupující rok číslovku 2146 a z hlediska východní astrologie je ve znamení zemského Vepře.

Jednodenní kulturní festival s pestrou hudební nabídkou. Na programu jsou tematické filmové projekce, speciality tibetské kuchyně, obchůdky, výtvarné dílny pro děti, dětský koutek s programem, přednášky a workshopy tibetského buddhismu (meditace, jantrajóga, Tanec vadžry, radostné tance Khaita atd). Návštěvníci si mohou vychutnat koncert mongolské tradiční hudby v podání skupiny Dundžingarav, zpívající mísy a vystoupení manželů Kerle. Nebude chybět kontaktní žonglování a světelná show. Program zakončíme s legendárním Dj Ati.  Přijďte si užít pohodovou festivalovou atmosféru, seznámit se s jedinečným kulturním a duchovním odkazem Tibetu.

Novoměstská radnice
Tel: 224 948 229
Karlovo náměstí 1/23
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: