Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
února

Umisťovací výstava koček

Plechárna

zpět na výpis akcí
 

Přes 100 kočičích uchazečů a uchazeček hledat teplý domov, hebkou dlaň a doživotní pohodičku.

Datum:03. 02. 19
Cena:35 Kč
Čas:11:00 - 17:00
Kategorie: lifestyle|Relax

Již pošesté bude přes 100 kočičích uchazečů a uchazeček hledat teplý domov, hebkou dlaň a doživotní pohodičku. Chlupaté krásky a krasavci sem dorazí z nejrůznějších koutů České republiky. Přijďte si pro kočku, nebo se jen podívat, či si o zvířatech popovídat. 

Vaše děti se zde mohou pobavit soutěžením na několika stanovištích. Na charitativním tržišti budete moci zakoupit své milé, nebo milému, dárek k blížícímu svátku sv. Valentýna, a navíc se dozvíte úplně všechno o výcviku asistenčních psů od Pestrá - psí asistence. Veterina Mukařov KheironVet nás opět podpoří svou účastí a během akce se na jejich lékaře můžete obracet s dotazy týkajícími se chovu domácích zvířat.

Toto a možná i něco navíc dostanete za pouhých 35 korun vstupného. Veškerý výdělek poputuje na veterinární výdaje a krmení kočkám bez domova ze spolku Kočičí domov Sluníčko, z.s., který je pořadatelem výstavy.

Plechárna
Tel:
Bryksova 1002 / 20
Praha 14, 14000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: