Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
května

CIRQUE DU SOLEIL - TORUK

O2 arena

zpět na výpis akcí
 
Tip

Představení TORUK – The First Flight, které je inspirováno filmem Jamese Camerona AVATAR

Začátek:29. 05. 19
Konec:02. 06. 19
Cena:od 1 290 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|hudba zábava|

Zažijete poutavý příběh vyprávěný prostřednictvím nového světa imaginace, objevů a možností.
Prostřednictvím poutavé fúze špičkových vizuálů, loutkářských a divadelních scén, jež jsou neseny fascinujícím filmovým příběhem, Cirque du Soleil uplatňuje svůj jedinečný styl v imaginárním světě Jamese Camerona a "vytváří vazbu" mezi dvěma příbuznými uměleckými vizemi zachycujícími imaginaci.

Tento nevšední zážitek také nese výrazný rukopis režisérů a multimediálních inovátorů, kterými jsou Michel Lemieux a Victor Pilon. Je to živoucí óda na symbiotické soužití Na'vi s přírodou a jejich víra v základní propojení všech živých bytostí.

TORUK – The First Flightje mýtický příběh zasazený tisíce let před události zobrazenými ve filmu AVATAR. Odehrává se ještě předtím, než kdokoliv z lidstva stanul poprvé na Pandoře.  Průvodkyní představením je „Vypravěčka Na'vi", která diváky seznámí s nezapomenutelnými postavami příběhu. 
Ralu a Entu jsou dva chlapci klanu Omatikayi na pokraji dospělosti, kteří se rozhodnou vzít věci do svých rukou v okamžiku, kdy přírodní katastrofa hrozí zničením posvátného Stromu duší. 
Když se dozvědí, že jim létající tvor Toruk může pomoci zachránit Strom duší, vypraví se spolu s novou kamarádkou Tsyal do Plovoucích Hor tohoto mocného červeno-oranžového dravce, který ovládá pandorské nebe, najít.  Proroctví se naplňuje, když se mezi klany objeví čistá duše, aby vůbec poprvé osedlala Toruka a zachránila Na'vi před hrozným osudem.

O2 arena
Tel: 266771000
Českomoravská 17
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: