Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
prosince

Sněhová královna v zemi zrcadel - Premiérový víkend

CinemArt

zpět na výpis akcí
 

Pokračování populární animované série.

Začátek:27. 12. 18
Konec:30. 12. 18
Čas:15:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

V dalším pokračování populární animované série se střetne svět kouzel a kouzelníků s králem Haraldem, který se rozhodne zbavit svět veškeré magie a čar. Dokáže mu v tom někdo zabránit? Naštěstí je zde odvážná Gerda a po jejím boku překvapivě i Sněhová královna, se kterou Gerda dosud neměla nejlepší zkušenosti.

Mocný král Harald ztratil téměř celou rodinu kvůli kouzlům Sněhové královny, a tak začne hledat cestu, jak by mohl zničit magii na celém světě. Pomocí lsti se mu podaří uvěznit všechny kouzelníky v zemi zrcadel. Jediným, kdo ho může zastavit, osvobodit zajatce a udržet pohádková kouzla v našem světě, je Gerda. Její největší silou totiž není magie, ale víra v sílu přátelství.

Ve svém novém dobrodružství se Gerda bude opět moci spolehnout na pomoc trollích kamarádů a jejich krále Arroga a také na doprovod statečného mladíka Rollana. Podpoří ji i parta pirátů, v níž nemůže chybět její kamarádka Alfida. A nečekanou pomoc Gerda najde i na straně svého protivníka. Haraldův syn, princ Anders, totiž skrývá nečekané tajemství, kterým tatínka určitě nepotěší.

Režie: Robert Lence, Alexej Cicilin
Scénář: Robert Lence, Alexej Cicilin, Vladimir Nikolaev, Aleksey Zamyslov
Hudba: Fabrizio Mancinelli

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: