Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
ledna

Cestovatelské kino: Norsko

Kino Lucerna

zpět na výpis akcí
 

Severská exotika v plné síle! Poznejte jednu z nejbohatších zemí světa s přírodou, která uchvátí i nejnáročnější krajinkáře. 

Datum:24. 01. 19
Cena:120 Kč
Čas:20:30 - 22:30
Kategorie: poznání|cestování

Ledovce, fjordy, hory, útesy, pláže, lesy, tundru i široké laponské pláně plné sobů. Norsko má všechno! A když se k tomu přidá nádherný severský dizajn a architektura světového formátu, máte důvod rozmýšlet o tom, zda je Norsko nejestetičtější zemí světa. Pojďte se podívat, jak to vypadá v zemi, kde je každé desáté auto elektromobil, kde je běžné pracovat jen na 60-procentní úvazek a zbytek času věnovat rodině a seberozvoji, a kde vymysleli koncept slow TV a tisíce lidí sleduje pletení svetru s norským vzorem v přímém přenosu. Naší norskou expedicí nás bude provázet cestovatel a fotograf Robert Taraba. 

Kino Lucerna
Tel: 736431503
Vodičkova 704/36
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: