Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
prosince

Jelen Tour 2018

Forum Karlín

zpět na výpis akcí
 

Skupina JELEN má za sebou první úspěšná vystoupení festivalové sezóny 2018. 

Datum:15. 12. 18
Cena:od 390 Kč
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Přestože je letní sezóna v plném proudu, skupina stihla připravit už i své podzimní turné po českých a moravských městech. Přizvala si speciálního hosta. Dceru legendy české country music Michala Tučného. Míšu.

Zpěvačka Míša Tučná vystoupí na všech připravovaných koncertech v rámci tour, které odstartuje 16. listopadu v Herálci a tradičně vyvrcholí pražským vánočním koncertem 15. prosince ve Forum Karlín.

Frontman kapely Jindra Polák k tomu říká:„Stodola Michala Tučného byl první festival, na kterém jsme kdy hráli. Když jsme se dozvěděli, že po 15 letech své existence skončila, zamrzelo nás to. S konečnou platností jsme si uvědomili, jakého jsme měli v Michalovi úžasného předchůdce, a jak silně ho vnímáme jako jeden z těch lokálních kořenů naší muziky. On pro náš oblíbený žánr udělal nejvíc.  Letošní Jelen Tour 2018 zahrajeme na počest Michala Tučného a přizvali jsme k tomu i naši kamarádku Míšu Tučnou. Na koncertech zazní Jelení songy i písně Míšina táty - Michala.“

Forum Karlín
Tel:
Pernerova 652/55
Praha 8, 180 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: