Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
prosince

MS ve florbale

O2 arena

zpět na výpis akcí
 
Tip

Po deseti letech se do České republiky vrací největší světová florbalová akce, Mistrovství světa mužů.

Začátek:01. 12. 18
Konec:09. 12. 18
Cena:od 100 Kč
Čas:12:00 - 20:00
Kategorie: sport|florbal

16 nejlepších týmů, největší florbalové hvězdy, elitní zápasy, to vše bude v termínu 1. – 9. prosince 2018 k vidění v pražské O2areně a Areně Sparta Podvinný Mlýn.

16 kvalifikovaných týmů je rozlosováno do čtyř skupin. V první fázi turnaje se týmy utkají systémem "každý s každým" v rámci těchto skupin. Dva nejlepší týmy ze skupin A a B postupují přímo do čtvrtfinále. Týmy z třetích a čtvrtých míst v těchto skupinách odehrají předkolo vyřazovací části s prvními dvěma týmy ze skupin C a D. Pak následuje vyřazovací část turnaje a dodatečné zápasy o umístění. Rozlosování kategorií, cen a rozpis utkání viz.níže.

POZOR v závislosti na TV vysílání může dojít ke změně začátku utkání či pořadí zápasů (den utkání zůstává vždy stejný). Uvedené časy na vstupence jsou pouze orientační. Přesné informace, případné změny, budou k dispozici těsně před začátkem turnaje.

O2 arena
Tel: 266771000
Českomoravská 17
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: