Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
listopadu

Zažijte Afriku uprostřed Prahy

Virunga.cz

zpět na výpis akcí
 

Praha zažije velkou exotickou jízdu s tím nejlepším ovocem, kořením, kakaem a dalšími dobrotami z afrických sadů. Od malých farmářů a 100% bez chemie.

Datum:25. 11. 18
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: gastro|farmářské trhy, občerstvení

Praha zažije velkou exotickou jízdu! Vezeme vám totiž to nejlepší ovoce z afrických políček, zahrádek a sadů. Přímo od našich drobných farmářů, tak jak to má být. Bez chemie, všechno zaručeně přírodní. Přijďte ochutnat to, co v místních supermarketech rozhodně nenajdete. Potěšení pro všechny smysly zaručeno! 

A z čeho všeho vaše chuťové buňky zajásají?

Z čerstvého ovoce z Afriky a Asie. Chybět nebudou dokonalá máslová avokáda, slaďoučká manga, obří jackfruity, spousta druhů banánů, voňavé papáji, smradlavé duriany nebo elegantní dračí ovoce. A spooousta dalšího, co se nám sem teď nevejde.

Ze sušeného ovoce. Banány, ananas, papája a další, všechno bez přidaných cukrů.

Z kávy, oříšků, čokolády i z naší speciality – čerstvých kakaových bobů.

Z unikátního street food. S našimi grilovanými banány, ananasem, guacamole, smoothie a lisovanou cukrovou třtinou si budete připadat opravu jako v Africe.

P.S. Vstupné je zdarma a karty bereme.

Novoměstská radnice
Tel:
Karlovo náměstí 1/23
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: