Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
listopadu

V Mosulu - Premiérový víkend

Mimesis Film

zpět na výpis akcí
 
Tip

Blízkovýchodní reportérka a dokumentaristka Jana Andert se na podzim roku 2017 vydala do Mosulu okupovaného bojovníky Islámského státu.

Začátek:22. 11. 18
Konec:25. 11. 18
Čas:15:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Na vlastní pěst, bez podpory zahraničních médií, pro které obvykle pracuje. S elitní jednotkou irácké armády Golden Division osm měsíců riskovala život v prvních liniích bitvy. Za tu dobu uvykla střelbě a výbuchům raket, zažila exploze sebevražedných atentátníků i aut napěchovaných výbušninami a byla po boku rodinám truchlícím za své zemřelé, ať už to byli muži, ženy, či děti. Šoková terapie reportáží z válečné fronty. Nebojácné svědectví o městu v ruinách, které jedna z největších katastrof dnešní doby obrala o duši.

Režie: Jana Andert
Scénář: Jana Andert
Kamera: Jana Andert
 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: