Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
října

Climbing 4 everybody

Metropole Zličín

zpět na výpis akcí
 

Lezení pro každého. Veřejnosti budou od čtvrtka 25. 10. k dispozici cesty, které jsou dostupné nováčkům i malým dětem.

Začátek:25. 10. 18
Konec:31. 10. 18
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 21:00
Kategorie: zábava| sport|adrenalin sporty, relaxace, ostatní pro děti|

Český horolezecký svaz v rámci projektu Erasmus+ umožní od 25. 10. do 31. 10. návštěvníkům Metropole Zličín jedinečný zážitek, vylézt až k vrcholu po stěně Mistrovství České republiky nebo na stěně pro širokou veřejnost.

Veřejnosti budou od čtvrtka 25. 10. k dispozici cesty, které vyjadřují heslo „Climbing for everybody“/ „Lezení pro každého“ - tedy dostupné nováčkům i malým dětem. V loňském roce této možnosti využilo více než 700 dětí. Letos jsou motivací odměny od outdoorového odborníka a partnera akce, značky RockPoint.

Mistrovství České republiky v lezení na obtížnost proběhne o víkendu 27. - 28. 10. za účasti nejlepších českých lezců a od pondělí 29. 10. pak budou na profilu stěny postaveny poněkud náročnější cesty pro veřejnost, ale stále v duchu „Climbing for everybody“. Zde už nebude zcela samozřejmé dosažení vrcholu, ale zato každý úspěšně překonaný krok bude důvodem k radosti a úsměvu.

O bezpečnost lezců se budou starat certifikovaní jističi, a dalším bezpečnostním prvkem bude i možnost zapůjčení lezeckého vybavení přímo na místě.

Těšíme se na Vás v Metropoli Zličín 25. – 31. 10.!

Metropole Zličín
Tel: 226 081 540
Řevnická 121/1
Praha 5, 155 21
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: