Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
října

Národ sobě Festival + Videomapping

CityBee podporuje

zpět na výpis akcí
 

Česká republika slaví!

Datum:28. 10. 18
Cena:Zdarma
Čas:13:00 - 23:59
Kategorie: kultura| pro děti|Kultura, Zábava

Důvodem je nejen magických 100 let od založení samostatného Československého státu, ale zároveň i 150 let výročí položení základního kamene Národního divadla.

28.10.2018 již od 13 hodin přijďme všichni na Střelecký ostrov, kde se potkáme, pohovoříme, popijeme svařeného vína a něco teplého zakousneme. S ubývajícím dnem za zvuku jedné z nejkrásnějších skladeb Vltava od Bedřicha Smetany můžete sledovat úžasnou podívanou "videomapping", který se bude promítat na budovu Národního divadla z perspektivy mostu Legií a Střeleckého ostrova. Pojďme se přihlásit k odkazu našich předků a připomeňme si motto nad oponou divadla "Národ sobě".

Festival je bez vstupného tedy otevřen pro všechny. Přímo na Střeleckém ostrově na Vás čeká 40 stánků nejen s horkým jídlem a nápoji a to již od 13 hodin až do půlnoci.

CityBee podporuje
Tel: 776100517
Střelecký ostrov
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: