Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Jak se seznamujeme, rozcházíme a prožíváme partnerské vztahy v době datové?

Datum:22. 10. 18
Cena:60 Kč
Čas:19:00 - 20:00
Kategorie: poznání|ostatní

Mobil v ruce a oči upřené na obrazovku - tak vypadá velká část dnešní komunikace. Mění se tím kvalita a povaha partnerských vztah? Kolik párů ve vašem okolí se dalo dohromady online - přes Facebook, online seznamku nebo aplikaci Tinder? A kolik vztahů skončilo pouhou zprávou přes Messenger?
První ze série debat "Data vs." se bude zabývat tím, jak různé digitální nástroje a online prostředí, ve které trávíme stále více času a přesouváme zde své aktivity, mění podobu partnerských vztahů.
Večerem bude provázet psychoterapeut Honza Vojtko, který se zabývá párovou terapií a nástrahami, kterým páry musí v dnešní době čelit. Hosty budou Markéta Štětinová, socioložka a terapeutka zkoumající podobu moderní lásky a zejména fenoménem online seznamek a Ester Geislerová a Josefína Bakošová, které stojí za projektem Terapie sdílením - věty a útržky soukromé online konverzace, které často stojí za koncem vztahu a jejichž sdílení má příjemcům i ostatním čtenářům pomoci vyrovnat se s mnohdy složitou komunikací na síti.

Debata je součástí doprovodného programu výstavy #DATAMAZE - Datové bludiště. Cílem této série debat je zkoumat různé polohy života uživatelů v digitálním prostředí. Zajímá Vás nějaké téma, o kterém byste se chtěli dozvědět více? Napište nám svůj podnět na michal@dox.cz s heslem "data vs.".

Centrum současného u...
Tel: 295568123
Poupětova 793/1
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: