Zkusit si vyrobit vlastní pickles?
Zkusit si vyrobit vlastní pickles?
Fermentace zelí, mrkve i cibule je hračka. Zuzana Štěpničková ze Zachraň jídlo vás to naučí během jediného workshopu.
Na akci EKOvíkend pro celou rodinu v Altě se tak naučíte, jak zpracovat přebytky vaší úrody a zpestříte si svůj jídelníček touhle zdravou chuťovkou.
Kurz si můžete za 150 korun rezervovat na GoOut.cz, vybírejte ze 4 termínů ten, který se vám hodí nejvíce.
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.