Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Po vyprodaném Foru Karlín oznámil George Ezra květnový koncert v Tipsport Aréně.

Datum:21. 05. 19
Cena:od 930 Kč
Čas:19:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

George Ezra letos v březnu vydal své netrpělivě očekávané druhé album Staying At Tamara’s na Columbia Records a mimo jiné stihl během jednoho dne vyprodat svůj říjnový koncert v pražském Foru Karlín. Vzhledem k ohromnému zájmu o jeho koncert bylo s managementem George Ezry domluveno jeho další vystoupení v Praze, tentokrát ve velké Tipsport Aréně, kde George Ezra zazpívá své písně 21.května 2019. 

Tři roky po vydání svého 4x platinového debutu Wanted On Voyage se George vrátil s kolekcí „ písniček o escapismu, snění, strachu a lásce”. Stejně jako Wanted On Voyage album Staying At Tamara’s bylo napsáno, vytvořeno a inspirováno Georgeovými cestami na mnoha místech – na Isle of Skye, na prasečí farmě v Norfolku, ve stodole na kukuřičnou mouku v Kentu, v předělaném kravíně v severním Walesu a v Airbnb v Barceloně, které patřilo Tamaře – odtud tedy název alba.
 
Výsledkem je energické, chytlavé a rozevláté album, z kterého prýští pozitivní energie. George vysvětluje, že “‘Paradise’ vzniklo jako melodie, kterou jsem nemohl dostat z hlavy. O měsíc později jsem napsal písničku, která je o nevyhnutelném momentu, kdy potkáte někoho nového, kdo vás uchvátí. Často nás po setkání s někým napadají neodbytné myšlenky, že se musíme dostat na kloub tomu, kdo ten člověk vlastně je. S láskou neexistuje nejistota, je to, co to je, a já lásku přirovnávám k ráji.“ 
 
George Ezra je jedním z komerčně nejúspěšnějších umělců desetiletí. Jeho debutové album Wanted On Voyage se v Británii stalo 4x platinovým a bylo jedním z deseti nejprodávanějších alb v letech 2014 a 2015, vyšplhalo na #1 v Official UK Chart a strávilo v hitparádě 122 týdnů. Během 18 měsíců se z neznámého umělce stala mezinárodní hvězda. V deseti zemích se dostal do Top 10, třikrát vyprodal turné po Velké Británii a byl nominován na čtyři ceny BRITs, jednu BBC Music Award a Ivor Novello.

Sportovní hala FORTUNA
Tel: 266727443
Za elektrárnou 419/1
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: