Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
listopadu

Whisky Life! Prague 2018

Novoměstská radnice

zpět na výpis akcí
 

Již pošesté budete moci vybírat z více než 150 různých druhů whisky, včetně rarit a těch, které v Čechách zatím nejsou k dostání. 

Začátek:02. 11. 18
Konec:03. 11. 18
Cena:470 Kč
Čas:16:00 - 22:00
Kategorie: gastro|festivaly

Letos znovu zaplní celou Novoměstskou radnici, tudíž bude ještě více prostoru na whisky a ještě větší výběr masterclass, než v předešlých letech. Jak je již zvykem, budete mít možnost ochutnat nepřeberné množství whisky, včetně těch, které zatím nejsou na našem trhu dostupné, a to za minimální degustační ceny. Budete mít šanci se seznámit s lidmi, co za danými whisky stojí, a zjistit od nich vše, co vás o tomto destilátu zajímá. Jak na řízených degustacích, tak osobně, vám přední čeští i zahraniční ambasadoři rádi zodpoví všechny dotazy. Ochutnat budete moci i koktejly z whisky, doutníky, vynikajíci jídlo a to vše za doprovodu živé hudby, včetně skotských dud.

Těšíme se na vás!

Novoměstská radnice
Tel: 224 948 229
Karlovo náměstí 1/23
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: