Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
září

Den bez aut 2018 / Pražské cyklozvonění

Magistrát hl. m. Praha

zpět na výpis akcí
 

Přidejte se ke společné cyklojízdě pod vedením zkušených průvodců. 

Datum:22. 09. 18
Čas:08:00 - 22:00
Kategorie: sport|běh a kolo

Přidejte se ke společné cyklojízdě pod vedením zkušených průvodců. Hvězdicová cyklojízda z více než 25 míst po celé Praze bude směřovat do Křižíkovy ulice v Karlíně. Na festival plný zábavy, exhibicí, hudby a soutěží bude možné dojet na kole společně s některou z více než dvaceti skupin pod vedením zkušených cyklistů. 
Nejdelší z vytipovaných tras měří 30 km a vede z Průhonic, nejkratší šestikilometrovou cestu projedou cyklisté z nedaleké Troje. Cyklojízda má za cíl ukázat atraktivní místa, např. Prokopské údolí, Modřanskou rokli, Chuchelský háj nebo les v údolí Kunratického potoka.

Oslavu šetrných způsobů dopravy s pozitivním dopadem na prostředí letos podpoří hudebníci jako Circus Ponorka nebo The Tap Tap. Program, který bude ve znamení mezinárodního Dne bez aut, organizuje hlavní město Praha. 

Odpolední program na Křižíkově ulici:
- koncerty a doprovodný program, zahraje kapela The Tap Tap
- zajímavosti a novinky ze světa dopravy
- otevřené restaurace a útulné předzahrádky po celé ulici
- závod, během kterého se nestihnete zapotit

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: